Bas

Vanaf mijn vierde jaar raakte ik geconfronteerd met het viersnarig instrument.

Als ik met mijn ouders naar een familie feest gingen, stond ik altijd helemaal voor bij de band en liefst dichtbij de persoon die dat instrument bespeelde. Dat instrument heet “basgitaar”.

De muzikanten waarvoor ik altijd bewondering en respect zal blijven hebben zijn Abraham Laboriël, Louis Johnson en Marcus Miller. Door deze heren raakte ik geïnspireerd. Gospel muziek heeft mij van kinds af aan aangesproken. De artiesten die mij tot de dag vandaag aanspreken zijn Sandi Patty, Ron Kenoly, Anita Baker, Shirley Caesar, Luther Vandross en Whitney Houston. Deze artiesten zijn mijn idolen

Mijn eerste optreden was in de kerk toen ik 11 jaar was.
Door de jaren heen heb ik zelfstudie gedaan en zo langzamerhand gaan groeien.

In 1996 trad ik de politie dienst binnen bij het Korps Politie Suriname. Binnen het Korps maakte ik deel uit van het Kapel. Daarnaast maakte ik ook deel uit van de houseband van Hotel Torarica. Ook van diverse bandjes heb ik deel uit kunnen maken zoals, Blue Bird ’90 o.l.v. Ronald Kemper, Jong Latinos en de New Generation welke ik in 1990 had opgericht op Para. Ongelofelijk maar waar.

Het was voor mij een eer Ron Kenoly in 1994 te mogen begeleiden in het NIS stadion toen. Een van mijn idool.

God heeft mij een talent geleend en ben Hem elke dag dankbaar voor. Nu pluk ik de vruchten van.

Ik hou van muziek.

In tijd van pijn en verdriet pak ik mijn basgitaar en begin er op te spelen. Hierdoor wordt ik geraak en genezen en vergeet alles om mij heen.

Music Is My Life and My Life is Music.