Soulful X-Mas is een muzikaal kerstproductie met een knipoog naar de soul uitvoeringen van de afgelopen jaren. Ze brengen de mooiste en meest swingende, maar ook meest ontroerende soul kerstliederen. De tijdloze nummers ooit in de uitvoeringen van Soulful X-Mas. De uit Nederland afkomstige artiesten, zorgen er sowieso voor dat kerst 2015 op een zeer Soulful manier wordt ingeluid, met muziek van o.a. Carla Thomas, Barbara Lynn, Donny Hathaway, Marvin Gaye, The Whispers, Boy II Men, O’Jays, Luther Vandross, Diana Ross and the Supremes. Allemaal artiesten die hun bijdrage hebben geleverd aan de Sound Of United Love (SOUL).

 

 

 

 

Het samengesteld programma staat garant voor een hartverwarmende december middag of avond met veel afwisseling en bovenal voor een bijzonder kerstsfeer. SoulFul X-Mas wordt een theaterconcert die u zeker niet mag missen.

 

Kom genieten van evergreens als This Christmas, Winter Wonderland, White Christmas en minder bekende juweeltjes als Backdoor Santa, Make Every Day Christmas... enfin een onuitputtelijke keuze.

 

Deze productie wordt u gebracht door een perfect vocaal gezelschap ondersteund door een 4 koppige band!Soulful X-Mas wordt gevormd door: Pamela Pinas, Talita Blijd, John Oldenstam en Martin Jacott.